Fietsen

A- A A+

In onze verzorgde winkel en via onze webshop verkopen we kwaliteitsfietsen van diverse merken zoals Kint, Scatto en Icon. Zowel dames-, heren- als kinderfietsen kan u bij ons aankopen, net als alle bijhorende accessoires. Zo zijn we ook erkend dealer van de Venturelli E-bikes. Maar ook voor racefietsen zit u bij ons goed. Hiervoor vertrouwen we op topmerken zoals King en Night Train (Scatto).

Elektrische fietsen

Wij verkopen alle fietsen van de E-bike-serie van Venturelli. Zo beschikt u over een ruim aanbod dat geschikt is voor ieders smaak en budget. Wij verkopen elektrische dames- en herenfietsen, met verschillende soorten motoren en in diverse uitvoeringen. De prijzen beginnen vanaf een 1000 € maar afhankelijk van uw smaak en de eisen die u aan uw fiets stelt, kan u ook opteren voor duurdere modellen.

Kinderfietsen

Wij verkopen kinderfietsen en loopfietsen voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Een van onze leukste merken is Kiddimoto, een serie van supertoffe loopfietsen in verschillende uitvoeren: van stoere motoren tot girly fietsen met bloemetjes. We verkopen ook keitoffe accessoires zoals handschoenen en helmen. Urenlang speelplezier verzekerd!

Een fiets kopen bij Fietsen Gerdy, is kiezen voor kwaliteit. Ons advies krijgt u er gratis bovenop. U kan ook steeds bij ons terecht voor het onderhoud en de herstellingen van uw fietsen. Contacteer ons gerust voor meer informatie of prijzen, of kom even langs in onze winkel in Roeselare.

Openingsuren

Fietsen Gerdy  - Roeselare - Contact

ma - di - do 14:30 – 18:30
wo 14:30 - 16.30
vr 08:30 – 12:00 &
13:30 – 18:30
za 08:30 – 12:00 & 
13:30 - 16:00
zo Gesloten

 Fietsen Gerdy  - Roeselare - Bizbook

  • jurgen j.
    22-04-2014 15:26
    Ruime keuze en zeer klantvriendelijk